fbpx

Què fem?

Projecte d'inclusió

A Camp Joliu Plus, ens enorgulleix presentar-vos també el nostre projecte d'inclusió, una iniciativa pensada per oferir noves oportunitats als infants i joves de la nostra comunitat. El nostre objectiu és fer accessible la nostra oferta d'extraescolars i esports als nens i nenes de les poblacions properes, que potser no tindrien la possibilitat de participar-hi sense ajuda.

 

Beques a través de diveresos Ajuntaments

Hem creat un programa de beques dirigit als ajuntaments dels voltants de la nostra escola. Aquestes beques estan dissenyades perquè els infants i joves amb menys oportunitats econòmiques puguin gaudir de les activitats extraescolars i esportives en un entorn natural i segur. Amb aquest projecte, volem assegurar que tots els nens i nenes tinguin l'oportunitat de participar en activitats que fomenten el creixement personal, la salut i el benestar. Això ho fem treballant a través dels Serveis Socials de cada població, per tal d'arribar aquestes famílies i treballar conjuntament.

 

Més que Esports: Dinar i Suport Escolar

Les nostres beques no només cobreixen la participació en activitats esportives i extraescolars, sinó que també inclouen el dinar els dies que els participants tenen activitats. A més, oferim una estona de monitoratge després del dinar, on els alumnes poden fer els deures i estudiar abans de començar les activitats. Així, garantim un entorn complet i integrador que recolza tant l'educació com l'esport.

 

L'Esport com a Eina d'Inclusió i Cohesió

Creiem fermament en el poder de l'esport com a eina d'inclusió social. A través de les nostres activitats esportives, els alumnes treballen en equip, superant les barreres socials i construint relacions basades en el respecte i la cooperació. Les experiències compartides fomenten la cohesió i l'amistat entre els companys, creant un sentiment de pertinença i unitat.

A Camp Joliu Plus, volem que tots els nens i nenes se sentin part d'un equip, independentment de les seves circumstàncies. El nostre projecte d'inclusió és un pas important per fer realitat aquest objectiu i contribuir a una societat més justa i inclusiva.

 

Uneix-te a Nosaltres

Ens agradaria convidar-vos a conèixer més sobre el nostre projecte i a col·laborar amb nosaltres per seguir fent créixer aquesta iniciativa. Si sou un ajuntament interessat o coneixeu famílies que podrien beneficiar-se d'aquest programa, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Junts, podem fer una gran diferència en la vida dels nostres joves.

Construïnt un futur millor a través del'esportel lleurel'equipl'amistatla cohesióla igualtat