fbpx
Image

Be a FAMILYpluser!

Descobreix el nou Family+ de CJ+, un programa dedicat a les activitats esportives per a pares i mares

A CJ+, creiem fermament que el millor exemple per als nostres fills és veure els seus pares i mares practicant esport i portant una vida saludable. Quan els petits veuen els grans gaudir de l'activitat física, ells també se senten motivats a fer-ho, creant així un ambient familiar saludable i actiu.

El programa Family+ està dissenyat tenint en compte la diversitat d'horaris i compromisos de cada família. Sabem que cada família és un món i que combinar la feina, la casa i les activitats extraescolars pot ser un repte. Per això, oferim una varietat d'esports en diferents horaris i dies de la setmana, per adaptar-nos a les necessitats de tots.

Els nostres entrenaments estan dirigits per professionals qualificats i amb experiència, garantint així una formació de qualitat. Tant si sou principiants com si teniu experiència en l'esport, trobareu activitats adaptades al vostre nivell i interessos.

Mitjançant el programa Family+, no només us mantindreu en forma, sinó que també compartireu temps de qualitat amb altres pares i mares, creant una comunitat activa i solidària. A més, els valors fonamentals de l'esport, com la perseverança, l'esforç, la disciplina i el treball en equip, també s'integren en cada activitat, contribuint al vostre benestar general i al dels vostres fills.

Family+ ofereix una oportunitat única per als pares i mares de ser el millor exemple per als seus fills, tot combinant diversió, salut i aprenentatge. Ens esforcem per oferir programes que enriqueixin la vida de les famílies i fomentin hàbits saludables per a les futures generacions.

Us convidem a unir-vos al programa Family+ i a descobrir els beneficis de l'activitat física en família. Els esports disponibles en diferents horaris són: 

PÀDEL

Horaris: - Dimecres de 19h a 20h - Dijous de 19h a 20h

FUTSAL

Horaris: - Dimarts de 20h a 21h - Dijous de 20h a 21h

FITNESS

Horaris: - Dimarts de 10.30h a 11.30h - Dimecres de 20.30h a 21.30h

La quota mensual del FAMILY+ dependrà del nombre d'activitats que us apunteu:

- 1 activitat: 45€

- 2 activitats: 75€ 

- 3 activitats: 125€

Per completar la vostra inscripció, també s'haurà d'abonar una matrícula de 60€. Si formalitzeu la vostra inscripció abans del 19 de juny, podreu tenir un 50% de descompte.

Si esteu interessats o interessades en el FAMILY+, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres escrivint a info@campjoliuplus.com per obtenir més informació. Per formalitzar la vostra inscripció, podeu emplenar el formulari que trobareu a continuació.