fbpx

Sport

L’activitat física la considerem part imprescindible en la formació de les persones i per això és un dels pilars importants de l’Escola de Lleure CJ+, no només perquè les nostres instal·lacions en plena natura permeten la pràctica de diverses disciplines esportives, sinó perquè està demostrat que les persones esportistes tenen millor rendiment acadèmic, millors hàbits d'estudi i dediquen menys temps a l'oci sedentari.

A més, l’educació no formal amb activitat física actua com a mediador educatiu i és un potent motivador i impulsor del coneixement.

Els estudis avalen que, com més temps passen els infants i joves en activitats en el temps de lleure, major és el seu progrés en les habilitats competencials i les intel·ligències múltiples. Tenim la fortuna de poder comptar amb un col·laborador amb molt bagatge en escola esportiva de base com és el Club Gimnàstic de Tarragona amb qui hem signat un acord amb l’objectiu de crear una escola esportiva de gran qualitat i ser una font de talents per per al planter de l’equip.

Image
Image