fbpx

Activitats

  • Amb l’objectiu d’oferir activitats tenint en compte el desenvolupament integral dels alumnes es proposa un paquet sencer que inclou: activitat esportiva (Sport) + estona d’estudi (Study) + activitat científica o cultural (Leisure). Cada infant ha d’escollir quina activitat SPORT i quina de LEISURE vol realitzar.
  • Els clubs familiars d’Antara i Fontclara amplien la seva oferta per tal de també poder donar serveis els dies que hi ha Escola de Lleure. Us ho expliquem amb més detall a l’apartat activitats.
  • Aquestes son les activitats que oferim per al proper curs 2021-22:
Image
Image

 

  • Que es duguin a terme o no dependrà de la demanda que tinguin per això en el moment de la inscripció us demanarem que poseu 3 opcions d’SPORT i 3 de LEISURE per ordre de preferència. Si no es dugués a terme l’activitat de les primeres opcions l’inscriuríem a les següents prioritats indicades. L'assignació de places serà per rigorós ordre d’inscripció. Un cop tancat el període d’inscripció, us farem saber quines activitats seran finalment les que es podran realitzar.

 

SPORT

Per nosaltres, l’esport és un pilar fonamental per educar cos i ment. Escull quin és l’esport que més t’agradaria practicar.

Descobreix quins són

 

STUDY

T’oferim diversos espais perquè puguis estudiar i acabar tasques escolars. També pots concertar classes de repàs.

Més info

 

LEISURE

Activitats relacionades amb la ciència o la cultura que els permetrà aprendre de manera pràctica i divertida.

Més info